Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj Michelin vodiča na razvoj grastronomije - primjer restoran Monte Rovinj

Matea Buškulić (2018)
Libertas međunarodno sveučilište
Citirajte ovaj rad

Buškulić, M. (2018). Utjecaj Michelin vodiča na razvoj grastronomije - primjer restoran Monte Rovinj (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:223:474423

Buškulić, Matea. "Utjecaj Michelin vodiča na razvoj grastronomije - primjer restoran Monte Rovinj." Završni rad, Libertas međunarodno sveučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:223:474423

Buškulić, Matea. "Utjecaj Michelin vodiča na razvoj grastronomije - primjer restoran Monte Rovinj." Završni rad, Libertas međunarodno sveučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:223:474423

Buškulić, M. (2018). 'Utjecaj Michelin vodiča na razvoj grastronomije - primjer restoran Monte Rovinj', Završni rad, Libertas međunarodno sveučilište, citirano: 14.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:223:474423

Buškulić M. Utjecaj Michelin vodiča na razvoj grastronomije - primjer restoran Monte Rovinj [Završni rad]. Zagreb: Libertas međunarodno sveučilište; 2018 [pristupljeno 14.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:223:474423

M. Buškulić, "Utjecaj Michelin vodiča na razvoj grastronomije - primjer restoran Monte Rovinj", Završni rad, Libertas međunarodno sveučilište, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:223:474423