Buškulić, M. (2018). Utjecaj Michelin vodiča na razvoj grastronomije - primjer restoran Monte Rovinj (Undergraduate thesis). Zagreb: Libertas International University. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:223:474423
Buškulić, Matea. "Utjecaj Michelin vodiča na razvoj grastronomije - primjer restoran Monte Rovinj." Undergraduate thesis, Libertas International University, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:223:474423
Buškulić, Matea. "Utjecaj Michelin vodiča na razvoj grastronomije - primjer restoran Monte Rovinj." Undergraduate thesis, Libertas International University, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:223:474423
Buškulić, M. (2018). 'Utjecaj Michelin vodiča na razvoj grastronomije - primjer restoran Monte Rovinj', Undergraduate thesis, Libertas International University, accessed 13 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:223:474423
Buškulić M. Utjecaj Michelin vodiča na razvoj grastronomije - primjer restoran Monte Rovinj [Undergraduate thesis]. Zagreb: Libertas International University; 2018 [cited 2024 November 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:223:474423
M. Buškulić, "Utjecaj Michelin vodiča na razvoj grastronomije - primjer restoran Monte Rovinj", Undergraduate thesis, Libertas International University, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:223:474423